Friday 12 July 2013

Ντιπ με κάρυ

ΥΛΙΚΑ

1 ποτήρι μαγιονέζα διαίτης σλιμ

1/2 ποτήρι κέτσαπ

1 κουταλιά κάρυ,

1 κουταλάκι worcestershire sauce

3/4 κουταλάκι αλάτι

1/4 κουταλάκι πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ενώνετε όλα τα υλικά. Βάζετε το ντίπ στο μπώλ που θα το σερβίρετε, το σκεπάζετε με νάυλον και το βαζετε αρκετές ώρες στο ψυγείο για να πήξει. Μπορείτε να το κάνετε και απο την προηγούμενη ημέρα. Το σερβίρετε με χορταρικά (μικρά μανιτάρια - ολόκληρα με το κοτσάνι, καρότα, πιπ΄ρια κομμένα σε λωρίδες και κουνουπίδι κομμένο σε μπουκετάκια)..

No comments:

Post a Comment